제품정보 | Model
백은 회칼(사시미) 이도기리 | ('Baek-eun' 'edo' Fillet Knife)
규격(Specification)
칼날 길이 (Blade Length) | 칼날 너비 (Blade Width) | 전체 길이 (Length) | 칼날 두께 (Blade thickness) |
---|---|---|---|
230mm | 32mm | 370mm | 3mm |
소재(Material)
이층복합강 I Clad steel |
설명(Details)
- 칼날이 직선이 되게 제작되었으며 광어, 도미, 오징어 등을 실처럼 썰기에 유용합니다.
- The blade is made to be straight, and it is useful for cutting flatfish, sea bream, and squid like thread.
- 실측 사이즈는 재는 위치와 방법에 따라 달라질 수 있습니다. 또한, 제품 공정시기에 따라 다소 차이가 있을 수 있습니다.
- Actual size may vary slightly depending on the measurement method and each product.
제조사(Maker)
철마공업사 | Chulma (Made in Korea) |
상세사진 | Pictures
제품정보 | Model
백은 회칼(사시미) 이도기리
('Baek-eun' 'edo' Fillet Knife)
규격(Specification)
칼날 길이 | 칼날 너비 | 전체 길이 | 칼날 두께 |
---|---|---|---|
230mm | 32mm | 370mm | 3mm |
소재(Material)
이층복합강 I Clad steel |
설명(Details)
- 칼날이 직선이 되게 제작되었으며 광어, 도미, 오징어 등을 실처럼 썰기에 유용합니다.
- The blade is made to be straight, and it is useful for cutting flatfish, sea bream, and squid like thread.
- 실측 사이즈는 재는 위치와 방법에 따라 달라질 수 있습니다. 또한, 제품 공정시기에 따라 다소 차이가 있을 수 있습니다.
- Actual size may vary slightly depending on the measurement method and each product.
제조사(Maker)
철마공업사 | Chulma (Made in Korea) |
상세사진 | Pictures